Articole tehnice din cauciuc
Contact: 0233 662999 vanzari@ikosar.ro         

Certificat Excellent SME Romania

Certificat Excellent SME Romania

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Coface Romania confirma ca firma IKOSAR indeplineste criteriile necesare pentru certificare si ca i-a fost acordat certificatul web digital Excellent SME Romania.

Certificatul este emis in baza unui raport de credit si a monitorizarii periodice a situatiei companiei realizate de Coface Romania prin serviciul de Evaluare Companii si Informatii de Afaceri.


Introducerea in fabricatie, benzi cu profil Smile si Gemeni

Banda transportoare cu racleti profil SMILE Ikosar Banda transportoare cu racleti profil GEMENI Ikosar

IKOSAR SRL a introdus in fabricatie doua tipuri noi de benzi cu racleti, profil tip Smile h = 3,5mm si Gemeni h = 7mm destinate transportului in plan inclinat de materiale granulare (cereale, oleaginoase, ingrasaminte).

» Vezi detalii despre produse


IKOSAR SRL a obtinut certificarea STRONGEST IN ROMANIA 2015-2016


IKOSAR SRL a obtinut certificarea STRONGEST IN ROMANIA 2015-2016 din partea CreditInfo.

Acest certificat confirma faptul ca IKOSAR SRL este o companie responsabila financiar si de incredere.

IKOSAR SRL se numara printre cele 4% firme din Romania care indeplinesc criteriile prin care contribuie la Crearea unui viitor mai bun pentru economia Romaniei.


Covorase din cauciuc disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni

Se definitiveaza proiectul de punere in functiune, a unei linii de opt prese pentru fabricat covorase din cauciuc.

Proiectul include fabricarea in faza initiala, a opt modele de covorase in cincisprezece dimensiuni.

Benzi cu racleti Chevron turnati, Y-480 si Y-410 x h=25mm

Se lanseaza in fabricatie benzile cu racleti Chevron turnati, Y-480 si Y-410 x h=25mm, completand astfel gama de benzi cu racleti Chevron, fabricate la SC IKOSAR SRL.

Targul Tehnic International Bucuresti 2014

In perioada 15-18 octombrie 2014 la Centrul Expozitional Romexpo se va desfasura a 40-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti o manifestare de anvergura pentru economia nationala.

Targul Tehnic International Bucuresti 2013

Cea de-a 39-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti s-a desfasurat in perioada 16 - 19 octombrie 2013 la Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti.

Targul Tehnic International Bucuresti 2011

In perioada 05 - 08 octombrie 2011 S.C. IKOSAR S.R.L. a participat la cea de-a 37–a editie a Targului Tehnic International Bucuresti.

Evenimentul a avut loc la Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti si a reunit expozanti din Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.